2023-2024 BAHAR BİTİRME ÖDEVİ FİNAL SUNUM PROGRAMI

Değerli Öğrencilerimiz,

Bitirme Ödevi Final sunumları 11-12 Haziran 2024 Salı-Çarşamba günleri final jüri programında belirtilen sınıflarda yüz yüze yapılacaktır. Her gruba 30dk. sunum+15dk.soru/cevap süresi verilecektir. Değerlendirme formunu linkten indirebilirsiniz.

Bahar 2024 Bitirme Ödev Final Sunum Programı.pdf (Güncelleme: 10 Haziran 2024)

Aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz gerekmektedir;

1) Bitirme Ödevi Raporunuzu web sitemizdeki Şablonu kullanarak hazırlayın. Raporun 10 Haziran 2024 Pazartesi Saat 12:00'a kadar jüri üyesi hocalarınıza basılı olarak verilmesi gerekmektedir. Raporunu teslim etmeyen grupların raporu değerlendirilmeyecektir.

2) Sunum saatinizden 10-15 dk. önce sunum yapacağınız sınıfın önünde hazır bulunun. Sunum saatine kadar projeksiyon aletine sunumu yansıtma gibi gerekli hazırlıkları tamamlayın. Sunuma bütün grup üyelerinin katılması gereklidir. Sunuma katılmayan grubun sunum değerlendirme notu "0" dır. Eğer gönderilmişse sadece Raporu değerlendirilecektir.

3) Posteriniz 11-12 Haziran 2024 günleri program boyunca panoda asılı kalacaktır. Programdan sonra isterseniz alabilirsiniz. A2 (42cm x 59.4 cm) boyutları dışında poster asılmasına izin verilmeyecektir. Poster şablonunu Bitirme Ödevi sayfasından indirebilirsiniz.  (Bitirme Ödevi Poster Şablonu)

4) Sunumla ilgili bir sorun ile karşılaşırsanız organizasyondan sorumlu Araştırma Görevlisi ile iletişime geçebilirsiniz.

5) Grup içi değerlendirme formunu 12 Haziran 2024 Çarşamba saat 16:00’ya kadar doldurunuz.

Başarılar...

Bitirme ve Mezuniyet Komisyonu

Bitirme Ödevinden başarılı olan öğrencilerin bundan sonra yapması gereken işlemler şunlardır;

-- Jürinin belirttiği / söylediği düzeltmeleri 14 Haziran 2024 Cuma gününe kadar Danışman Hocanız ile tamamlayabilirsiniz.

-- Raporunuzun son halinin PDF kopyasını Arş.Gör. Tutku KILINÇ ERARSLAN'a 14 Haziran 2024 Cuma saat 16:00'a kadar e-mail ile gönderiniz. Dosya adı ve konu bölümüne grup numaranızı yazın. Ödevinizin son halinin PDF kopyasını Danışman Hocanıza da gönderin. Ödevde Danışman ve Öğrencilerin imzası olmalıdır. Turnitin raporu son sayfada ekli olmalıdır. Aksi takdirde ödev kabul edilmeyecektir.

-- BİTİRME ÖDEVİ BİLGİ FORMU'nu doldurunuz.

-- YENİ MEZUN ANKETİ'ni doldurunuz.

Başarı notunuz bu işlemler tamamlandıktan sonra sistemde görünecektir.

31 Mayıs 2024 Cuma